Tlačové správy

CANCOM otvoril svoj office v Košiciach

Nemecká IT  spoločnosť CANCOM  otvorila svoju prvú pobočku na Slovensku. Grand opening spojený s oslavou sa konal v utorok 12. novembra v  priestoroch Aupark Toweru v centre mesta, a to za účasti predstaviteľov IT firiem, univerzít a médií. CANCOM Slovakia v súčasnosti zamestnáva  44 IT špecialistov a do konca roka 2020 plánuje ich počet zvýšiť na 150. Týmto krokom chce do svojich radov prilákať odborníkov, ktorí museli za prácou vycestovať do Bratislavy, či dokonca za hranice našej krajiny.

Spoločnosť CANCOM a jej vízia

CANCOM je lídrom v oblasti digitálnej transformácie, a to hlavne v oblasti hybridných cloudových riešení. Spoločnosť CANCOM expanduje v globálnom rozmere. Umiestnenie na Slovensku si zvolila z dôvodu svojho kontinuálneho rastu, pre zabezpečenie ktorého potrebuje kvalifikovaných zamestnancov. Košice sú strategicky vhodnou lokalitou vďaka prítomnosti špičkových odborníkov v oblasti IT. Okrem Nemecka, Rakúska, Švajčiarska, Belgicka, Veľkej Británie, Írska a USA má spoločnosť zastúpenie už aj na  Slovensku.

Firmu ako takú charakterizuje skvelý kolektív, špičkové technológie, moderné prostredie a hlavne medzinárodná spolupráca. CANCOM neustále hľadá nové talenty, ktoré  obohatia spoločnosť svojim know-how, zručnosťami a nápadmi.

„Košice sú popri Bratislave najdôležitejším univerzitným mestom na Slovensku. Výsledkom je, že tu pôsobia vysokokvalifikovaní odborníci, ktorých chceme inšpirovať a pracovať s nimi na víziách našej spoločnosti,“ vysvetľuje generálny riaditeľ spoločnosti CANCOM SE Thomas Volk.

Prečo práve Košice­?

Košice s takmer 250 000 obyvateľmi sú dôležitým hospodárskym centrom na Slovensku. Z geografického hľadiska sú v srdci Európy a sú už domovom mnohých globálnych hráčov vo svete IT. High-tech prostredie Košíc v kombinácii s vynikajúcou IT infraštruktúrou ponúka perfektné podmienky a je strategickou základňou na Slovensku.

„Náš office a jeho vybavenie zodpovedajú najmodernejším trendom ako aj technologickým štandardom v oblasti IT. Naši vysokokvalifikovaní zamestnanci hovoria plynule po nemecky a po anglicky.  Zakázníci spoločnosti CANCOM, preto nepociťujú rozdiel, či sú ich služby spravované z Berlína, Mníchova, Londýna alebo Košíc,“ hovorí Matúš Čopík, generálny riaditeľ spoločnosti CANCOM Slovakia. Spoločnosť CANCOM ponúka svojim zamestnancom zaujímavú pracovnú náplň, dynamické pracovné prostredie, v ktorom zamestnanci pracujú s najmodernejšími technológiami a podieľajú sa tak na formovaní trendov budúcnosti v oblasti IT. Najmodernejší IT office v Košiciah sa aktuálne rozpriestiera na 700 metroch štvorcových v Aupark Toweri a svojim zamestnancom ponúka výnimočné pracovné podmienky. „ Dynamický rast spoločnosti CANCOM  chceme podporiť aj na Slovensku. Svoje rady preto plánujeme rozšíriť o ďalšiu stovku IT špecialistov v Košiciach,“ uzatvára  Čopík.

Mgr. Matúš Čopík, MBA, konateľ spoločnosti CANCOM Slovakia s.r.o

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore