Tlačové správy

Ulička remesiel v trebišovskom kaštieli

Múzeum a Kultúrne centrum Južného Zemplína, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja organizuje podujatie pod názvom Ulička remesiel. Areál trebišovského kaštieľa bude 15. augusta 2021 patriť remeselníkom a folkloristom. Návštevníci sa môžu tešiť na bohatý program, ktorý sa začne o 15:00 hod. a potrvá do 20:00 hod.

V areáli trebišovského kaštieľa si návštevníci budú môcť pozrieť tradičné remeslá či trh ručne vyrábaných výrobkov. O 16:00 hod. budú vystupovať folklórne kolektívy, od 18:00 hod. Zahrajce hudaci a po nich príde hudobná skupina Roxor.

K dobrej zábave prispeje aj dobré jedlo, pripravené budú tradičné zemplínske pokrmy.

Atrakciou bude aj možnosť povoziť sa na historickom traktore s vlečkou za symbolický poplatok. Ak by ste chceli navštíviť aj barokovo-klasicistický kaštieľ, prehliadky budú každú polhodinu. Cena za uličku remesiel a prehliadku kaštieľa sú 4 eurá, ak nemáte záujem o prehliadku, za uličku remesiel zaplatíte 2 eurá.

Organizátorom podujatia je Múzeum a Kultúrne centrum južného Zemplína v Trebišove a Košický samosprávny kraj. Tešíme sa na Vašu návštevu.

Kontaktná osoba:

Gabriela Cibáková

t.č. 0907 999 195

 

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore