Tlačové správy

IX. členská výstava Fotoklubu Pix-XL v Rožňave

Mesiac fotografie 2021 opäť po roku v knižnici

Fotoklub Pix-XL a Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja Vás pozývajú  v rámci Mesiaca fotografie v piatok 5.11.2021 o 17:00 hod. na vernisáž fotografickej výstavy pod názvom IX. členská výstava Fotoklubu Pix-XL  do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č.3.

November je už tradične od roku 2010 v Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave venovaný fotografiám. „Výnimkou bol len minulý rok 2020, keď z dôvodu pandémie bola knižnica počas októbra a novembra zatvorená a ani posledný mesiac v roku nebol istý, či sa verejnosť dostane do priestorov“ povedala riaditeľka knižnice Iveta Kyselová.

„Hoci toto obdobie nebolo a nie je ľahké v žiadnej oblasti života, našej fotografickej vášni sme sa nevzdali, fotografovali a tvorili sme, ako sa len dalo a príležitostne vystavovali“, povedala Andrea Gibasová, členka Fotoklubu Pix-XL. „Počas tohto obdobia sa uskutočnili autorské výstavy členov klubu  – Reflexie, V opojení , Viadukt, Dobré ráno. V súčasnosti sú k dispozícii dve výstavy Žena a Monochrom –ia (viac na  FB Pix – XL Fotoklub Rožňava). Výnimočnou bola pre nás naša spoločná výstava X rokov fotoklubu Pix – XL“, dodala Gibasová.

Mesiac fotografie bude rovnako, ako tie predchádzajúce, výnimočný novinkami i kvalitou prezentovaných diel jednotlivých členov fotoklubu. Pozývame Vás na  výstavu fotografi IX. členskú výstavu Fotoklubu Pix-XL, ktorej vernisáž sa bude konať v piatok 5.11.2021 o 17:00 hod. v Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č. 3. Podujatie sa uskutoční v súlade s aktuálne platnými protipandemickými opatreniami. Výstava potrvá do 31.12.2021 a pre širokú verejnosť bude prístupná počas  výpožičných hodín knižnice.

Tatiana Bachňáková

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Kontakt:

www.kniznica-rv.sk      E-mail: kniznica@kniznica-rv.sk

Adresa: Lipová 3, 048 01 Rožňava

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore