Tlačové správy

Novým kandidátom na post predsedu Košického samosprávneho kraja je Ivan Hriczko

Politická strana Slovenská iniciatíva menšín jednohlasne prijala rozhodnutie a do blížiacich sa volieb nominovala ako kandidáta na post predsedu Košického samosprávneho kraja Ivana Hriczka.

Ide o dlhoročného odborníka na otázky chudoby, národnostných menšín a regionálnej politiky. Jeho práca pre štát, samosprávy, 3. sektor a ukončené vysokoškolské štúdium na Univerzite sv. Cyrila a Metóda v Trnave v odbore marketingová komunikácia ho predurčujú na toto poslanie. Služba kraju a jeho obyvateľom sú prioritnými otázkami nášho kandidáta, a preto veríme, v čo jeho najväčšiu podporu.

Záujem o podporenie nášho kandidáta prejavili aj ďalšie politické strany, ako strana – STAROSTOVIA A NEZÁVISLÍ KANDIDÁTI,  občianski aktivisti, komunálni starostovia, poslanci a obyvatelia nášho kraja. Informácie o programe a plánoch nájdete na webovej stránke www.ivanhriczko.sk

„Priatelia, dnešné oznámenie mojej kandidatúry je bojom k lepšiemu zajtrajšku. Som pripravený po pracovnej, praktickej a ľudskej stránke pomôcť Košickému kraju a jeho obyvateľom,“ povedal I. Hriczko.

 Politická strana Slovenská iniciatíva menšín sa rozhodla byť účastná v blížiacich sa komunálnych voľbách, ktoré sa budú konať 29.10.2022. Ako politická strana zameraná na otázky rodiny, mladých ľudí v kraji, našich seniorov, prezentácie kraja a prepájania regiónov bude aktívnou súčasťou v boji o voliča v blížiacich sa voľbách. Politická strana nominuje okrem kandidáta na post predsedu Košického samosprávneho kraja aj poslancov za jednotlivé okresy kraja. Hlavnou ašpiráciou našej politickej účasti je čo najintenzívnejšie ovplyvňovanie regionálnych politík pre zlepšenie života obyvateľov Košického kraja.

JUDr. Pavol Gombos

prvý podpredseda Slovenskej iniciatívy menšín

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore