Tlačové správy

Pre tých, čo vedia počúvať…

Knižnica pre mládež mesta Košice sa spolupodieľala na  príprave a realizácii letného prímestského tábora – týždennej Miniškoly mladých moderátorov.

Prímestský letný tábor, ktorý sa už štvrtý rok teší veľkej obľube u detí rôzneho veku  organizovala Regionálna organizácia Slovenského syndikátu novinárov Košice v spolupráci s OZ TADAM (Tlačová agentúra detí a mládeže), Knižnicou pre mládež mesta Košice a Slovenskou knižnicou pre nevidiacich M. Hrebendu v Levoči a  finančne ho podporili: DAMKO – Fond detí a mládeže Košíc, Literárny fond a Richard Raši, poslanec NR SR a primátor  Košíc.

Prázdninový týždeň (9.7. – 13.7.2012) nabitý bohatým  programom sprostredkoval mladým nadšencom možnosť naučiť sa zopár trikov ako zvládať trému., ako rozprávať, počúvať a pozorovať súčasne, ako ohlásiť, že vlak má meškanie, či možnosť spoznať Zoyu – fenku, ktorá chodí do práce.

Záverečným zúročením nadobudnutých vedomostí bolo nahrávanie a následné vydanie CD s poviedkami východoslovenských autorov pre slabozrakých a nevidiacich kamarátov pod názvom „Pre tých, čo vedia počúvať…“

Slávnostné uvedenie CD sa uskutoční v pondelok 24. septembra 2012 o 15:00 hod. v Nezábudke – pobočke Knižnice pre mládež mesta Košice na Poľovníckej ulici č. 8.

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore