Tlačové správy

Gaštanový víkend v Nitre

Nitrianska organizácia cestovného ruchu pre vás pripravila zážitkový balíček pod názvom Gaštanový víkend. Tento produkt v sebe zahŕňa produkty a služby, ktoré sú typické pre jeseň v nitrianskom regióne.

Víkendy s pravou jesennou atmosférou začnú 26. októbra 2012 gaštanovou oldies party v penzióne Artin pod Zoborom. Tematické víkendy budú trvať na objednávku do konca decembra. Vďaka nášmu sprievodcovi, ktorý vás prevedie po meste, získate o Nitre informácie, ktoré by ste sa inak určite nedozvedeli.

Návštevníci sa môžu vždy v sobotu tešiť na výstup na zrúcaninu hradu Gýmeš, ktorá sa týči nad obcou Jelenec. Sladkým spestrením víkendu bude ochutnávka gaštanových lahôdok ako sú napr. gaštanové jazýčky, gaštanové pyré alebo roláda. Okrem sladkých pochúťok je pre vás pripravené aj obedové menu v hoteli Mikado.

Tešiť sa môžu aj všetci milovníci divadla, keďže budú mať možnosť vychutnať si predstavenie vo vynikajúcom nitrianskom Divadle Andreja Bagara.

Nedele budú vyhradené pre návštevu historického kaštieľa v Mojmírovciach, ktorý okrem prehliadky ponúka aj mnohé iné atrakcie ako je strelnica, bazén alebo sauna. Počas chladnejšieho a sychravejšieho počasia výstup na Gýmeš nahradia tvorivé dielne v Arboréte v Tesárskych Mlyňanoch.

V decembri sa k programu gaštanových víkendov pridruží aj nádherná atmosféra vianočného mestečka s vôňou punču a pečených dobrôt. Neváhajte a objavte aj vy čaro Nitry a jej okolia s jesenným nádychom gaštanov.

 

Nitrianska organizácia cestovného ruchu

Štefánikova 60

950 06 Nitra

info@nocr.eu

0911 392 860

www.visitnitra.eu

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore