Tlačové správy

Čas.sk zmenil dizajn

Zábavno-spravodajský portál Čas.sk z portfólia Ringier Axel Springer Slovakia a Azet.sk kompletne zmenil dizajn. Od utorka (13. 11.) majú čitatelia k dispozícii spravodajstvo v novej grafickej podobe, ktorá má čitateľom priniesť vyšší užívateľský komfort.
„Najvýraznejšie sa zmeny prejavili na titulnej strane. Pod prevzdušnenou hlavičkou a hlavným menu dominuje nový box s najdôležitejšími správami, tzv. karusel,“ informovala PR manažérka Azet.sk Mária Cacáková. Pod karuselom nájdu návštevníci portálu prehľadne usporiadaný výber ďalších aktuálnych a dôležitých informácií. V novej hlavičke dostal stabilné miesto odkaz na formulár pre čitateľské tipy. „Čitatelia Nového Času sú na slovenskom trhu stále bezkonkurenčne najaktívnejší v poskytovaní tipov redakcii,“ objasnila Cacáková.
V boxoch jednotlivých rubrík na titulke pribudlo viac obrázkov a zväčšil sa počet odkazov na články. Okrem textových informácií získa užívateľ prístup ku galériám cez boxy s fotografiami umiestnené nielen na titulnej strane, ale aj na ďalších miestach na portáli. „Užívateľ sa tak na titulnej strane dostane pohodlnejšie k väčšiemu množstvu zaujímavého obsahu,“ povedala PR manažérka. Zjednodušili sa tiež ovládacie prvky k článku a viac sa zdôraznilo prepojenie na sociálne siete. Zmenili sa aj diskusie, ktoré získali jednotný dizajn s diskusiami z portálov z rodiny Azet.sk.

Zdroj: TASR

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore