Tlačové správy

Stanoviská Koalície občanov Slovenska k dvom aktuálnym celospoločenským otázkam

Ani majstrovstvá sveta v hokeji možno nemali takú sledovanosť ako nedeľňajšie (16.12.2012) rozhovory arcibiskupa Róberta Bezáka v slovenských televíziách. KOS si myslí, že až ďalšie dni prinesú viac vyjasnenia na veci, ktoré z pomyslenej Pandorinej skrinky z včerajšieho rozhovoru s arcibiskupom vypadli.

Jedno je ale viac než isté, že všetky súvislosti, ktoré sa spomínajú ma na svedomí fakt, že tí ktorí doteraz určovali chod Slovenska a to je jedno na akých postoch a v akej sfére si urobili z občanov Slovenska len nástroj na to , aby si z pozície moci uchmatli pre seba čo najväčšie sústo z koláča, ktorý sa volá Slovensko.

Vyzerá to tak, že Slovensko funguje na tých istých princípoch ako funguje mafia, ktorá sa dostala všade, dostala sa na úrady a dostala sa pravdepodobne aj do kostolov. Tí, ktorí majú moc nad občanmi, veriacimi sa zvyčajne oháňajú len tým, že im ide o dobro občana i o dobro veriaceho, tí sa v skutočnosti len pretvarujú. My, ktorí sme v pozícii občanov a veriacich sme proti moci teraz úplne bezmocní – DO KEDY ?!

VOĽBA  PREZIDENTA 2014

V súvislosti s prezidentskými voľbami v roku 2014 politická strana Koalícia občanov Slovenska uvažuje, že navrhne do súboja o tento post vlastného prezidentského kandidáta, ktorého by mala verejnosti predstaviť v Košiciach začiatkom roka 2013.

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore