Aktuality

V Košiciach po pauze opäť plesáme

pozvánka Jurko kresba

Ak po dvojročnej pauze tento rok novinársky ples nezorganizujeme, tradícia zakape. Toto si v RO SSN uvedomili a kríza-nekríza výbor RO sa rozhodol tradíciu dodržať a Fašiangonovinu zorganizovať. A začal sa obvyklý kolotoč – zháňanie reklamných partnerov, darcov do tomboly, hudby, výroba pozvánok a príprava programu, ponuka kolegom mimo Košíc… Jediné, čo bolo predvídavo rok zarezervované, bol tradičný priestor – GeS klub.

Nuž, slávnostne oznamujeme, že v roku 2013 sa podarilo Fašiangonovinu zorganizovať  – bude to už jej 12. ročník. Uskutoční sa v piatok 1. februára od 19:00 hod. v spomínanom GeS -klube na Námestí L. Novomeského v Košiciach. Za organizátorov s potešením konštatujem, že to bude aj vďaka Východoslovenskej energetike a.s., Košice, účinnej pomoci ABCreative, s.r.o. Košice a Reprocentrumu – Digital Print House.

Záujem stretnúť sa,  zatancovať si i podebatovať pri pohári tokajského s nádejou na zaujímavú výhru v tombole bleskove prejavili novinári nielen z Košíc, ale i Bratislavy (najmä vedenie syndikátu), Prešova,Michaloviec, Vysokých Tatier …

Tešíme sa na vás!

Katarína Čižmáriková

Kresba: Jozef Jurko

Komentáre

komentárov

1 Comment

1 Comment

  1. Richard Takáč

    2. februára 2013 at 19:15

    A na plese boloí super ako stále jedlo hudba zábava aj torta bola super už sa tešime na 7. februára 2014 :)))
    PS: Pani Katarína YMCA klobúk dole zábava ako sa patrí. Som rád že som sa mohol zúčastniť.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore