Správy SSN

Úspešný Deň otvorených dverí

V sobotu ráno, 26. januára, sme na Akadémii médií ani netušili, s akým úspechom a záujmom sa stretne v radoch záujemcov o štúdium na našej škole ešte len druhý Deň otvorených dverí v jej krátkej histórii. Ten prvý, v marci 2012, prilákal najmä tých, ktorí sa chceli stretnúť s hosťami – Mariánom Leškom, Milanom Markovičom – či pedagógmi školy. Úprimne povedané, v niektorých okamihoch sme proti návštevníkom “hrali presilovku”… Nášmu v poradí druhému dňu s veľkým “D” jednoznačne dominovala plná prednášková sála stredoškolákov – a dve osobnosti, ktoré sa s nimi prišli podeliť o svoje skúsenosti s médiami: Adela Banášová a Zuzana Piusi. Obe srdečne privítal rektor AM, doc. Mgr. Eduard Chmelár, PhD.

DoD15 Z-Piusi-1024x576 (1)

 

V úvodnej prezentácii priblížil krátku históriu školy, ale najmä jej špecifický prístup spojenia teórie s praxou riaditeľ AM, PhDr. Ján Füle.

DoD-JF01-1024x576

 

Nový – a jediný svojho druhu na Slovensku – študijný odbor predstavil záujemcom doc. Ing. Peter Nižňanský, PhD., pedagóg a garant Manažmentu médií.

DoD12-1024x576

 

Samozrejme, nemohli chýbať ani otázky na rôzne situácie, s ktorými sa naše dve “mediálne hviezdy” vo svojej práci stretli. Otvorené, úprimné a často aj voči médiám veľmi kritické odpovede vyvolávali smiech v publiku.


DoD-2013DoD20-1024x576

 

Adela Banášová sa vo viac ako hodinovej besede s návštevníkmi cítila veľmi uvoľnene. A ako sama povedala na záver, rada by sa s našimi študentami podelila o svoje skúsenosti moderátorky aj ako pedagóg.

Takže, dovidenia v novom akademickom roku, naši budúci prváci!

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore