Prešov

Novinársky Škrabal Day 2013

Letné soboty si Prešovčania užívajú všelijako. Niektorí utekajú na záhrady či cestujú za históriou, iní zvolia leňošenie na kúpalisku. Na letnom kúpalisku na sídlisku III U Komiňára sa cez víkend stretli miestni novinári. Škrabal Day 2013, ktorý pripravila Regionálna organizácia Slovenského syndikátu novinárov v Prešove spoločne s hlavným organizátorom Patrikom Tomičom, sa naozaj vydarila.

 

 

Namiesto pera a diktafónov tentoraz zobrali do ruky lopty a tenisové rakety. Žurnalisti, spolupracovníci médií spoločne s rodinami mali možnosť zaplávať si, zahrať plážový volejbal či stolný tenis. „Prvoradým cieľom bolo stretnúť sa, aj s rodinami a deťmi a zrelaxovať, nesúťažilo sa o žiadny pohár,“ povedal pre Prešovský večerník Michal Frank, predseda RO SSN.

 

Keď si myslíte, že súťaže nemali žiaden športový náboj, ste na omyle. V plážovom volejbale hlavní aktéri bojovali naozaj vo veľkom štýle. V snahe zachrániť loptu častokrát ponúkali také športové figúry, že by ich nikto nedokázal napodobniť. Vo „finále“ nakoniec vyhrala dvojica Michal Frank a Maťo Škovranko za syndikát novinárov nad duom Patrik Tomič  (organizátor) a Rado Kreheľ (TV7).

 

„S predstaviteľmi syndikátu novinárov sme si raz sadli na kávu a vymysleli tento športový deň pre novinárov a ľudí pracujúcich v tomto odvetví. Zaslúžia si aj oni takýto relaxačný deň. Slovo dalo slovo a vznikol Škrabal Day, na ktorom

sme si zašportovali, oddýchli si i s rodinami a deťmi. Verím tomu, že sme práve začali novú tradíciu,“ povedal po vydarenej akcii hlavný organizátor podujatia Patrik Tomič.

 

Zdroj: Prešovský večerník, 13. 8. 2013

 

RO SSN ďakuje spoločnosti BEMACO za skvelé tričká.

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore