Tlačové správy

November – Mesiac fotografie opäť v Rožňave

II.ČLENSKÁ VÝSTAVA FOTOKLUBU PixXL

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho kraja a Fotklub PixXL Vás srdečne pozývajú na II. ČLENSKÚ VÝSTAVU fotografií do priestorov knižnice na ul. Lipová č. 3. Vernisáž sa uskutoční v piatok 8.11.2013 o 17:00 hod.

November sa nesie v znamení fotografie. Po celom Slovensku, ale i v iných štátoch, sa v tomto mesiaci viac spomínajú mnohí známi i menej známi autori čiernobielych a farebných fotografií.

Fotoklub PixXL v Rožňave slávi začiatkom mesiaca november svoje 3. výročie založenia,“ povedal Štefan Kesi, jeden zo zakladateľov fotoklubu a dodáva „preto sme v rámci mesiaca fotografie pripravili 2.členskú výstavu. Kolekcia pozostáva z 24 fotografií od 12-tich autorov. Je výberom z tohtoročnej tvorivej aktivity fotoklubu a prezentuje široké spektrum fotografických žánrov.“ Fotoklub vznikol pre spoluprácu a vzájomnú podporu miestnych fotografov bez ohľadu na tematické zameranie jednotlivcov.

V Gemerskej knižnici Pavla Dobšinského v Rožňave tak pokračujeme v tradícii podujatí. Záver kalendárneho roka bude opäť patriť výstave fotografií fotografov, ktorí žijú alebo majú svoje korene práve v tomto meste. Pozývame všetkých milovníkov fotografického umenia na vernisáž s autormi dňa 8.11.2013 o 17:00 hod. do priestorov knižnice na ul. Lipová č.3. Vstup je voľný.

 Tatiana Bachňáková

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Kontakt : www.kniznica-rv.sk E-mail : kniznica@kniznica-rv.sk

Tel. : 058/ 788 09 11, 788 09 17 Fax : 058/ 788 09 10

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore