Tlačové správy

Jedinečný veľtrh práce a rozvoja „SVET PRÁCE“ opäť v Košiciach!

Spoločnosť LUTO Automotive s.r.o. sa rozhodla po úspešnom nultom ročníku zorganizovať ďalší ročník medzinárodného veľtrhu práce a rozvoja, s názvom „Svet práce“. Toto jedinečné dvojdňové podujatie sa bude konať 4. a 5. júna 2014  v multifunkčnej hale STEEL ARÉNA v Košiciach. Samotný veľtrh sa začína v stredu 4. júna 2014 o 10:00 hodine slávnostným otvorením za účasti významných osobností a tento deň sa ukončí o 18:00 hodine. Ďalší deň 5. júna 2014 bude výstavisko sprístupnené verejnosti opäť od 10:00 do 18:00 hodiny. Vstup pre návštevníkov je zadarmo.

Podujatie je realizované pod záštitou Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny SR, primátora mesta Košice, Úradu Košického samosprávneho kraja, Úradu Prešovského samosprávneho kraja, s podporou Ministerstva školstva vedy, výskumu a športu SR, a za podpory a účasti ďalších významných partnerov.

Hlavným cieľom tohto podujatia je dať ľuďom príležitosti, možnosti a informácie. Znamená to predovšetkým pomoc pri rozhodovaní a nasmerovaní získať správne zamestnanie, správneho zamestnanca, pomoc pri vzdelávaní, sebarealizácii, rozvoji a podnikaní, ale aj pomoc pri sprostredkovaní tých správnych informácií, ktoré vytvárajú príležitosti a šance pre lepší život. Cieľom veľtrhu je nielen priblížiť záujemcom aktuálne možnosti a ponuky uplatnenia sa na pracovnom trhu, ale vytvoriť aj príležitosť pre ich vzájomné stretnutie pri spoločných témach a záujmoch, ktoré následne vedú k sieťovaniu, novým príležitostiam a skúsenostiam.

Počas oboch dní sa na návštevníkov budú tešiť zástupcovia významných spoločností z rôznych častí Slovenska , ktorí im predstavia svoju spoločnosť, portfólio, filozofiu a množstvo z nich aj aktuálnu ponuku voľných pracovných pozícií. Na veľtrhu sa predstaví aj niekoľko spoločností, organizácií a inštitúcií, ktoré nebudú prezentovať pracovné ponuky, ale v rámci rozvoja predstavia rôzne inovácie, rozvojové a podporné projekty a programy.

Samotný veľtrh, je okrem prezentovania voľných pracovných pozícií jednotlivými spoločnosťami, zastúpený aj strednými odbornými školami, ktoré ponúknu možnosti rekvalifikácií a prepojenie vzdelávania na prax, ale aj rôznymi fakultami košických univerzít TUKE, UPJŠ, EUBA, ktoré ponúknu konkrétne projekty v spolupráci s rôznymi zamestnávateľmi a tak isto aj možnosti vyššieho vzdelania, ktorým si jednotlivci môžu zvyšovať svoj osobný kredit na trhu práce. Veľtrh je zameraný na rôzne odvetvia priemyslu , na obchod a služby, IT sektor, ako aj spomínané vzdelávanie.

Od vyššie uvedených skutočností a zameraní, sa pripravil aj bohatý sprievodný program. Návštevníkov čaká mnoho prednášok a prezentácií známych aj menej známych rečníkov, zástupcov niektorých významných spoločností a osobnosti z rôznych oblastí. Podelia sa o svoje príbehy a skúsenosti z vlastnej praxe. Takisto sa bude konať množstvo prezentácií, odborných konzultácií a workshopov, kde si môžu návštevníci na vlastnej koži otestovať a vylepšiť svoje zručnosti a znalosti.

Toto podujatie v mene organizátora, spoločnosti LUTO Automotive, realizuje jej dcérska spoločnosť LUTO Education.

Kontakt:

JUDr. Denisa Trebuľová, 0902 918 368, denisa.trebulova@lutoautomotive.com.

Ing. Juraj Vincej vincej@lutoeducation.com, 0908 918 878

SVET PREACE 2014 sprievodny program

SVET PRACE 2014 mapa + zoznam vystavovatelov-2

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore