Spravodajstvo

Výročná schôdza v Trnave potvrdila doterajší výbor

Výročná členská schôdza RO Trnava v stredu 16. novembra hlasovaním potvrdila vo funkciách doterajších členov výboru i kontrolnej komisie.

ro_trnava_ssn_stretnutie_2016

Predsedníčkou na nasledujúce dva roky zostáva Dáša Ondrušková (TASR), podpredsedom Pavol Tomašovič (Novinky z radnice), členmi výboru sú Viera Barošková (Naša Senica), Matej Hajdin (Záhorí.sk) a Miloš Majko (seredonline.sk). V kontrolnej komisii budú naďalej pracovať Elena Ursinyová (Novinky z radnice) a Miroslava Valová Kuracinová  (publicistka). Účastníci schôdze prijali aj nový štatút RO, v diskusii sa zaujímali o najnovšie dianie v SSN, na ich otázky odpovedala podpredsedníčka SSN Klára Grossmanová. Informovala aj o pretrvávajúcich súdnych ch SSN a aktivitách syndikátu. Člen RO a zároveň trnavský zástupca v predstavenstve SSN  Matej Hajdin predstavil novú podobu novinárskeho preukazu.

Druhou časťou stretnutia bol krátky seminár o využívaní facebooku v novinárskej práci, M. Hajdin informácie postavil na vlastných  skúsenostiach v súvislosti so spravovaním vlastného webu.

V úvode schôdze sme si minútou ticha spomenuli na nášho člena Miroslava Košťanyho, ktorý zomrel v máji tohto roku. Keďže naša schôdza bola po formálnej časti neformálne vyhlásená aj za predvianočný večierok RO bez kapustnice, v jej závere účastníkov potešili poukazy do nového trnavského akvacentra.

don

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore