Tlačové správy

Digitálni nomádi Púchovská a Farkaš vo Verejnej knižnici Jána Bocatia v Košiciach

Kanceláriou je im svet, ich prácu nelimitujú hranice

Súčasné technológie umožňujú mnohým ľuďom spájať záľubu v cestovaní s plnením pracovných povinností. Digitálne nomádstvo je trend, ktorý oslovuje najmä mladšiu generáciu. Ako sa im žije? Je tento vysnívaný model práce naozaj ideálny? O svoje skúsenosti a množstvo zážitkov sa vo Verejnej knižnici Jána Bocatia podelia Silvia Púchovská, autorka knihy Svet je moja kancelária a Stanislav Farkaš.  Beseda, ktorá je súčasťou cyklu 1+1, bude  vo štvrtok 24. októbra 2019 o 17:00 hod. v centrálnej požičovni VKJB na Hviezdoslavovej 5. Hudobne bude večerom sprevádzať skupina Soren.

Silvia Púchovská je autorka knihy Svet je moja kancelária, v ktorej opísala svoje skúsenosti zo života digitálnej nomádky. Silvia žije roky v zahraničí, kam sa najprv vybrala za jazykovými a pracovnými skúsenosťami. Počas ciest objavila možnosť práce online, teda práce na diaľku a založila marketingové štúdio. Dnes riadi svoje podnikanie z rôznych miest, najčastejšie pracuje  z Bali, kde ju očarilo najmä more.

Stanislav Farkaš je mladý cestovateľ, ktorý robí najmä to, čo mu prináša radosť a poznanie.   Navštívil viac ako 30 krajín, v piatich žil dlhodobo. Venuje sa marketingu, ktorý študoval na Slovensku a v zahraničí. Po úspešnom ukončení štúdia, ho nezlákal korporátny život, radšej využil možnosť Working Holiday Víz v Japonsku. V Ázii strávil viac ako rok, aktuálne  pracuje ako marketingový freelancer. Stanislav svoje skúsenosti zdieľa prostredníctvom osobnej značky FASTraveller a FASTORIES.

Projekt 1+1  z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia.

Kontakt:

Alena Zavocka, manažérka kultúrnych a vzdelávacích podujatí VKJB

zavocka@vkjb.sk,   tel. 62 232 31,   62 232 91

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore