Tlačové správy

Košice pre všetkých, nielen pre vyvolených

Skutočnosti v súvislosti s medializovanou kauzou nákupu predraženého CT prístroja vyvolávajú dôvodné podozrenie, že na takto zmanipulovaných verejných obstarávaniach v zdravotníctve najviac získala firma blízka predsedovi Národnej rady SR Pavlovi Paškovi z Košíc.

Obchodnej spoločnosti Medical Group SK, a.s., ktorá bola dodávateľom zdravotníckych zariadení aj pre piešťanskú nemocnicu, sa evidentne mimoriadne darilo počas ministrovania súčasného kandidáta na primátora Košíc Richarda Rašiho za stranu SMER-SD, kedy sa ročný obrat firmy zvýšil desaťnásobne.

Vyzývame ho na zodpovedné informovanie o jeho údajných veľmi dobrých vzťahoch s Pavlom Paškom a o ich údajných spoločných aktivitách v oblasti zdravotníctva.

Zároveň vítame občiansku aktivitu poslanca NR SR Alojza Hlinu, ktorý zvolal verejné stretnutie pred domom pána Pašku na 11. novembra 2014 o 15:00 hod. Cieľom je vyjadriť verejný protest proti takýmto praktikám.

Pravicové strany KDH, SDKÚ-DS, NOVA, SaS, SMK, OKS, KDS, DS a OĽaNO vyzývajú k protestu aj stranu SIEŤ s cieľom reálne vytvárať alternatívu, ktorá odmieta spoluprácu so stranou SMER-SD a odmieta praktiky SMER-u-SD aj v našich Košiciach.

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore