Správy SSN

Kam na dovolenku? Aj v Repišti ju môžete stráviť v našich chatách.

Chata Fórum a Dolná chata v Repišti sa nachádzajú v bezprostrednej blízkosti kúpeľov Sklené Teplice. Členitý horský terén okolia kúpeľov poskytuje príležitosti na vychádzky a rekreačnú turistiku. Neďaleko je Banská Štiavnica, Kremnica, Sitno, Počúvadlo.
Máme ešte niekoľko letných prázdninových pobytov voľných, využite túto možnosť a prihláste sa čo najskôr. Pobyty sú týždňové (od soboty do soboty), nástup na pobyt je od 14.00 h, odchod do 10.00 h.

Člen SSN zaplatí 4 €/noc, dieťa do 3 rokov zdarma (bez nároku na lôžko), do 15 rokov 50% z ceny, ostatní 9,50 €. Viac informácií a komplet cenník nájdete v prílohe alebo na www.ssn.sk .

Obidve chaty sú samoobslužného typu /možnosti stravovania sú v blízkych Sklených Tepliciach/. Izby sú v štandardnom vybavení (Chata Fórum pre 9 osôb: 2×1, 2×2, 1×3, Dolná chata pre 7 osôb: 2×2, 1×3), ako aj spoločné sociálne zariadenia. Kuchyne sú vybavené sporákom, chladničkou, mikrovlnkou, kuchynskou linkou a drezom s príslušenstvom. Spoločenské miestnosti sú vybavené televízorom a rádioprijímačom.

Chaty majú celoročnú prevádzku, môžete tu stráviť príjemne chvíle v každom ročnom období počas dlhších či kratších (víkendových) pobytoch. Ubytovanie môžete využiť aj počas ambulantnej kúpeľnej liečby v Sklených Tepliciach. Viac o kúpeľoch na www.kupele-skleneteplice.sk .

Pobyt na chatách si možno objednať osobne v Kancelárii SSN v Bratislave, telefonicky na č. (02)54412206, písomne na adrese SSN, Župné nám. 7, 815 68 Bratislava, e-mail: repiste@ssn.sk alebo clenske@ssn.sk . Vašu objednávku potvrdíme alebo navrhneme iný termín. Od objednania pobytu do prijatia úhrady zálohy je pobyt nezáväzne rezervovaný.

Tešíme sa na Váš záujem.

Mgr. Ján Kovačovský
Tel.: (02)54412206

clenske@ssn.sk

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore