Tlačové správy

Fotoklub Pix-XL oslavuje 6. výročie založenia výstavou

Mesiac fotografie

Fotoklub Pix-XL a Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrne zariadenie Košického samosprávneho srdečne pozývajú milovníkov fotografie v piatok 4. novembra 2016 o 17:00 hod. do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č.3 na vernisáž V. členskej výstavy, ktorá sa koná pri príležitosti založenia fotoklubu a Mesiaca fotografie.

Fotoklub Pix-XL v tomto roku oslavuje 6-te narodeniny a naši členovia ponúkli na výstavu to najlepšie zo svojej tvorby za posledný rok,“ povedal Štefan Kesi a pokračoval: „Kolektívna výstava pozostáva nielen z bežne vídaných fotografií, ale spestruje ju aj niekoľko netradičných diel vytvorených na našom letnom workshope „Návrat ku koreňom 2“. Návštevníci sa tak môžu tešiť aj na niekoľko strukáží a fotogramov,“ dodal Kesi.

Mesiac fotografie sa na Slovensku práve začal a my Vás chceme srdečne pozvať v piatok 4. novembra 2016 o 17:00 hod. do priestorov Gemerskej knižnice Pavla Dobšinského v Rožňave, ul. Lipová č. 3 na V. členskú výstavu fotografií členov Fotoklubu Pix-XL. Kurátori výstavy sa postarali o výber diel tak, aby bol konečný výsledok zladený a ucelený a Váš estetický zážitok čo najpríjemnejší. Výstava potrvá do 14.1.2017 a záujemcovia si ju môžu pozrieť v rámci výpožičných hodín knižnice. Vstup je voľný.

Tatiana Bachňáková Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Kontakt:

www.kniznica-rv.sk     E-mail : kniznica@kniznica-rv.sk

Adresa : Lipová 3, 048 01 Rožňava

Tel. : 058/ 788 09 11, 788 09 17

www.pixxl.sk

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore