Tlačové správy

Televízia Košice – prvý rok Vašimi očami

Prvá online televízia v Košiciach oslavuje rok. Vďaka originálnej myšlienke  môžu byť jej fanúšikovia divákmi aj  reportérmi zároveň.

Televízia Košice je kombináciou spravodajstva, publicistiky, no primárne dáva prednosť informáciám a tipom samotných divákov. Tí veľmi rýchlo a jednoducho dokážu pridať akúkoľvek relevantnú reportáž, ktorá je im tematicky najbližšia. Bežne sa stáva, že východniari  prostredníctvom smartfonu upozornia na komplikácie na cestách, pozvú na výstavu, pridajú zábery z amatérskeho zápasu či túlania sa po východe. Po roku pridáva Televízia Košice aj možnosť pridávať reportáže priamo cez počítač, aby tak  ponúkla alternatívu publikovania  obsahu.

„Máme za sebou prvý rok fungovania, ľudia sú stále viac interaktívni, učia sa pridávať reportáže, a tým upozorňujú na to, čo ich zaujíma ale aj trápi. Najzaujímavejšie tipy na reportáže následne spracujeme aj v našej redakcii, vďaka čomu dokážeme problém vyriešiť, alebo naň dostatočne upozorniť,“ hovorí za Televíziu Košice Peter Herman.

Dnešným dňom sa čiastočne zmenila aj grafika a možnosť zobrazenia reportáží pôvodnými autormi. „Zatiaľ možno hovoriť o úspešnom projekte, jediné sklamanie nám prináša zistenie, že vieme poukázať na reportáže iných médií, pre ktoré sme zdrojom či inšpiráciou, a to bez akejkoľvek zmienky o tom, že pôvodcom myšlienky sme práve my, alebo ľudia, ktorí sa stávajú redaktormi,“ doplnil Herman.

Televízia Košice sa tak stáva nielen dôležitým informátorom ale aj inšpiráciou. Presne pred rokom v Košiciach vznikol formát, aký na Slovensku a ani v strednej Európe doposiaľ neexistoval, keďže ide o jedinečnú a špeciálne navrhnutú aplikáciu, ktorá je voľne dostupná pre každého používateľa.  Za prvý rok fungovania priniesla viac ako 1300 reportáží.

Používatelia môžu po jednoduchej registrácii na stránke www.tvkosice.sk publikovať vlastné reportáže, videá, fotky. Stačí aplikácia, ktorá je voľne dostupná v Apple Store i Google Play Store, a zdieľať. Používateľ si môže vybrať oblasť, ktorá ho zaujíma najviac. Aj vy môžete byť súčasťou Televízie Košice.  Viac informácii na www.tvkosice.sk

KONTAKT:

MARK MEDIA

Mgr. Ivana Bajerová

bajerova@radiokosice.sk

Floriánska 17, 040 01 Košice

Telefón: +421 55 729 59 60

E-mail: info@tvkosice.sk
Web: www.tvkosice.sk

 

 

 

 

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore