Tlačové správy

Festival hier a zábavy Hravenisko sa v roku 2018 v Košiciach sťahuje na nové miesto, návštevníci sa ale nudiť určite nebudú

Na tisícky návštevníkov čakajú herne, divadielka či zvieratkovo.

V nedeľu 25. novembra 2018 sa v čase od 10.00 do 18.00 hod. uskutoční už deviaty ročník jedinečného festivalu hier, hračiek a zábavy pre malých aj veľkých pod názvom Hravenisko. V roku 2018 sa Hravenisko sťahuje do kongresových sál Hotela Centrum na Južnej triede v Košiciach.
Na ploche viac ako 1500 m2 na návštevníkov čaká takmer dvadsať interaktívnych herní. Výrobcovia a distribútori hier a hračiek dajú deťom, tínedžerom i dospelým možnosť hrať sa so stavebnicami, hlavolamami, spoločenskými hrami, hracími konzolami, didaktickými hračkami, robotickými hračkami, rôznymi trenažérmi, či kreatívnymi hrami a hračkami. Nebudú chýbať ani rôzne tvorivé dielne, či osvetové aktivity.
V rámci sprievodných aktivít budú pre deti pripravené rôzne prezentácie, ale aj zábavné atrakcie a aktivity, ako maľovanie na tvár, maskoty, nafukovadlá, drevený kolotoč či elektroautíčka.
Novinkou bude sekcia „zvieratkovo“, v ktorej sa budú prezentovať chovatelia rôznych terarijných zvierat, exotických zvierat, ale aj košická ZOO a útulok pre opustené zvieratká.
Neoddeliteľnou súčasťou Hraveniska bude takisto pódiový program, v ktorom sa predstaví Divadlo v kufri, bublinová šou, tanečné skupiny a obľúbený Ujo Ľubo, ktorý si pre deti pripravil rozprávočku aj minidisko.
Hravenisko bude opäť aj pomáhať a to prostredníctvom charitatívnej tomboly, ktorej výťažok pomôže vybranej charitatívnej organizácii a jej zmysluplnému projektu. Organizátori opäť mysleli aj na mamičky najmenších detí, pre ktoré bude pripravené parkovisko pre kočiariky, priestor s možnosťou prebaľovania, kojenia či ohrevu stravy. Keďže návštevníci Hraveniska zvyknú tráviť na podujatí aj niekoľko hodín, v reštaurácii Hotela Centrum bude pripravené špeciálne hraveniskové menu.
Vstupenky na Hravenisko je možné v tomto roku zakúpiť už v predpedaji prostredníctvom siete Ticketportal.
„Som veľmi rád, že sa nám v roku 2018 podarilo Hravenisko presťahovať do komfortných priestorov, kde budú jednotlivé herne a ďalšie sekcie usporiadané kompaktne a návštevníci sa v priestore rýchlo zorientujú. Pre malých aj veľkých sme opäť pripravili množstvo zaujímavých aktivít, v rámci ktorých sa tí mladší do sýtosti zahrajú a tí skôr narodený sa vrátia do svojich detských čias,“ uviedol Róbert Schwarcz, ktorý Hravenisko už deviaty ročník organizuje.

V prípade akýchkoľvek otázok, nejasností, záujmu o rozhovor nás prosím kontaktujte:

Róbert Schwarcz, schwarcz@tramtariaslovakia.sk, 0907 372428

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore