Tlačové správy

Štátne divadlo Košice pozýva Prešovčanov postihnutých tragickým výbuchom

Štátne divadlo Košice chce v spolupráci s mestom Prešov v najbližších týždňoch pomôcť vysporiadať sa s neľahkým osudom Prešovčanom, ktorým na začiatku decembra 2019 do života zasiahol tragický výbuch bytového domu na Mukačevskej ulici.

Tak ako celé Slovensko aj všetkých zamestnancov Štátneho divadla Košice tragická mikulášska udalosť u našich susedov v Prešove hlboko zasiahla. Prešov je pre mnohých zamestnancov viac ako blízkym miestom, viacerí sa v ňom narodili alebo v ňom dodnes žijú. Aj preto sme sa rozhodli Prešovčanom postihnutým decembrovým výbuchom ponúknuť voľné vstupenky na predstavenia nášho divadla, ktoré sú v našej programovej v mesiacoch február a marec. Veríme, že návšteva divadla a príjemné zážitky z divadelného umenia, im pomôžu aspoň na chvíľu zabudnúť na tragické udalosti,“ hovorí generálny riaditeľ ŠDKE Igor Dohovič.

V piatok 31. januára 2020 odovzdal vedúci úseku generálneho riaditeľa ŠDKE Ondrej Bernát špeciálne voľné vstupenky vedúcemu kancelárie primátorky mesta Prešov Richardovi Korpášovi. Špeciálna pozvánka pre Prešovčanov z Mukačevskej 7 platí do 31. marca 2020. Voľné vstupenky budú pre nich k dispozícii Kancelárii sociálneho poradenstva na Jarkovej ulici 24 v Prešove. Po výbere konkrétneho predstavenia si vstupenky môžu rezervovať a vyzdvihnúť podľa pokynov uvedených na voľnej vstupenke v pokladni Štátneho divadla Košice.

Svjatoslav Dohovič, web editor  a PR

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore