Tlačové správy

Dvere divadla sa otvoria dokorán

Umelci, talenty, cesta za pokladom, tvorivé dielne a možno aj prekvapenia

A je to tu! Po takmer polročnej, koronavírusom vynútenej prestávke, sa v sobotu 5. septembra opäť dokorán otvoria dvere Štátneho divadla Košice. Príďte na obľúbený Deň otvorených dverí spolu s umelcami a ďalšími členmi divadelného tímu znovu otvoriť divadelnú budovu v novej divadelnej sezóne 2020/2021. Od 10:00 do 18:00 hod. môžete nielen priamo v divadle, ale aj v okolí krásnej historickej budovy, prežiť príjemné chvíle so zaujímavým programom pre malých aj veľkých.

Čo všetko je pre vás pripravené? Väčších a veľkých určite zaujmú prehliadky zákutí historickej budovy aj s výkladom, tých menších opäť čaká dobrodružná cesta za sladkým pokladom ukrytým v truhlici, ktorú naplníme spolu s našim partnerom, spoločnosťou FRESH Plus. Deti sa budú môcť zabaviť v tvorivých dielňach, alebo sa na chvíľu stať veľkým umelcom v ozajstnom divadelnom kostýme. Samozrejme, pri tom všetkom budete môcť počas celého dňa stretávať svojich obľúbených umelcov a získať spoločnú fotku, autogram, alebo sa spolu s nimi zapojiť do tvorivého čítania.

Predstavíme aj detské talenty. Pripravená bude výstava detských prác z jarného  projektu UMENÍM SKROTIŤ NUDU. Hudobné, spevácke, herecké a tanečné talenty, ktorých videopríspevky nás vo virtuálnom svete sprevádzali počas karantény, okúsia dosky znamenajúce svet v špeciálnom programe o 14:00 na pódiu pri spievajúcej fontáne.

Nezabudnite si prvú septembrovú sobotu naplánovať ako divadelnú a príďte nám pomôcť opäť po koronakríze naplno oživiť vaše Štátne divadlo Košice. Spolu s divadelníkmi určite zažijete deň, na ktorý sa nezabúda a okrem toho, čo už bolo naznačené, sa možno dočkáte aj nejakých prekvapení. Jednoducho, sobota 5. septembra 2020 bude v centre mesta Košice patriť Vášmu divadlu a určite nielen tým, ktorí ho majú radi, ale aj tým, ktorí si ho možno práve v tento deň zamilujú.

Svjatoslav Dohovič, webeditor a PR

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore