Tlačové správy

Košická premiéra opery Roberto Devereux s Editou Grúberovou sa posúva

Netradičná doba si žiada netradičné riešenia. Namiesto umenia sa dnes v spoločnosti skloňujú testy, či lockdown. Zatvárajú sa mestá, krajiny, podniky – ale aj divadlá na celom svete.

Momentálne musíme chrániť predovšetkým svoje zdravie a životy – ale aj zdravie a životy iných.

Divadlo je bezprostredným stretnutím živých ľudských bytostí a toto stretnutie nedokáže nič nahradiť.  Preto sme nesmierne šťastní, že napriek neistej dobe spoločne pracujeme s kráľovnou belcanta Editou Grúberovou na nájdení riešenia ohľadne najbližšej premiéry opery Roberto Devereux.

Scéna je hotová, výroba kostýmov finišuje, skúšobný proces s orchestrom a zborom sme museli kvôli núdzovému stavu načas pozastaviť.

Doba si vyžaduje trpezlivosť, keďže opatrenia sa menia každým dňom. Preto Vás aj my prosíme o trpezlivosť. Ani my sa nevzdávame. Pokračujeme v prípravách a pevne veríme, že sa dočkáme fascinujúceho a neopakovateľného umeleckého zážitku v dobe, keď sa divadlá opäť zaplnia divákmi.

Zakúpené vstupenky na obe predstavenia v medzinárodnom obsadení ostávajú v platnosti na náhradné termíny, ktoré budeme komunikovať v dohľadnej dobe dvoch týždňov.

Návštevníci, ktorí majú zakúpené vstupenky na pôvodné termíny, avšak nebudú môcť prísť v nových termínoch, môžu vstupenky vrátiť do 27. 11. 2020 v dennej pokladni ŠDKE počas riadnych otváracích hodín. O vrátenie vstupeniek zakúpených prostredníctvom elektronického nákupu cez rezervačný portál navstevnik.sk môžu požiadať písomne e-mailom do 27. 11. 2020 na adrese sales@sdke.sk s uvedením čísla účtu vo formáte IBAN. K žiadosti, prosíme, priložiť vstupenky v elektronickej podobe – sken, resp. elektronickú vstupenku zo stránky www.navstevnik.sk)

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore