Tlačové správy

Teraz.sk má už aj mobilnú verziu m.teraz.sk

Spravodajský portál Tlačovej agentúry Slovenskej republiky (TASR) Teraz.sk dnes sprístupnil aj mobilnú verziu svojej stránky. Na adrese m.teraz.sk si návštevníci portálu môžu prečítať najaktuálnejšie spravodajstvo zo servisu TASR priamo vo svojich mobilných telefónoch či tabletoch.
„V lete sme priniesli našim čitateľom mobilné aplikácie pre systémy Android a iOS, neskôr aj špeciálnu aplikáciu pre tablety. Teraz sme vyšli v ústrety všetkým majiteľom mobilných zariadení, ktorí z akéhokoľvek dôvodu nemôžu využívať naše aplikácie,“ povedal generálny riaditeľ TASR Jaroslav Rezník.
Mobilná verzia spravodajského portálu Teraz.sk je dostupná na adrese m.teraz.sk. Návštevníci prichádzajúci z akéhokoľvek mobilného zariadenia budú na ňu presmerovaní automaticky, v prípade, že chcú využívať plnú verziu stránky, ktorá je dátovo podstatne náročnejšia, dostanú sa na ňu jedným klikom.
Portál Teraz.sk sa počas deviatich mesiacov etabloval na slovenskom spravodajskom internetovom trhu. Mesačne ho číta viac ako štvrť milióna unikátnych návštevníkov a ďalších 30.000 ľudí má stiahnutú a využíva jednu z mobilných aplikácií.
Tlačová agentúra Slovenskej republiky (TASR) je lídrom na slovenskom agentúrnom trhu. Mesačne odvysiela cca 14 000 textových správ, viac ako 1200 zvukov, 600 videí a desaťtisíce fotografií. Okrem toho je prevádzkovateľom spravodajského portálu Teraz.sk a Webmagazin.sk.

Zdroj: TASR

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore