Tlačové správy

Hodiny na zjedenie, kapor na torte

Dnes sa vám do rúk dostáva aktuálne číslo časopisu Torty od mamy,  jediného svojho druhu na Slovensku. Prináša ho košické vydavateľstvo Communication House.

V každej rodine sa na Vianoce pečie, zdobí, ochutnáva. Skúste malú zmenu. Majte dvoch kaprov – jedného z mäsa a druhého ako sladkú 3D tortu. Buďte výnimoční a  silvestrovskú polnoc nech vám odbíjajú hodiny z cukru. Umelé vianočné ozdoby vymeňte za pečené sladké stromčeky, snehové vločky či spiaceho srnčeka. V našom časopise Torty od mamy nájdete od amatérskych cukrárok sladký kostol, v ktorom sa odohrá vaša polnočná…

Zdobenie tradičných medovníkov je naša silná stránka a vďaka tomu sme získali cenné body,“ hovorí v súčasnosti najúspešnejšia slovenská umelecká medovnikárka, tvoriaca pre ÚĽUV a spolupracovníčka časopisu Mária Muráriková. Je jednou z trojice medovnikárok, ktoré získali najvyššie ocenenia na Olympiáde IKA v nemeckom Erfurte. O ich úspechoch si prečítate v aktuálnom časopise. Do Vianoc iste stihnete maškrtiť z medovníkového adventného stromčeka, či ochutnať tradičnú, ale predsa inú medovníkovú tortu. Vo štvrtom čísle časopisu pre milovníkov tort a sladkého pečenia si nájdete aj zaujímavosti z Milána, kde sú trendom cube torty, či reportáž z tohtoročného jedinečného Festivalu neobyčajných kvetov v Piešťanoch.

Torty od mamy vychádzajú štvrťročne a na 36 farebných stranách ponúkajú fotopostupy, inšpirácie a rady odborníkov na pečenie. Začínali s nákladom tritisíc, dnes je to deväťtisíc kusov. Časopis si vyžiadala početná internetová komunita, združujúca sa na rovnomennej web stránke, ktorá má mesačne 150 000 unikátnych návštevníkov.

Kontakt:

Katarína Jantošovičová, redaktorka časopisu Torty od mamy  

tel. 055/ 623 00 70, 0911 192 830,

e- mail: kjantosovicova@communicationhouse.sk

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore