Tlačové správy

Festival INNER WINNER Slovensko 2013 prináša svetové trendy a hviezdy z oblasti osobnostného aj firemného rozvoja

Bratislava 12.4.2013

Najnovšie svetové trendy v oblasti osobnostného aj firemného rozvoja, 36 interaktívnych workshopov a 38 špičkových lektorov pod jednou strechou prináša 5. ročník festivalu INNER WINNER Slovensko 2013 (12. – 14. 4.). Pripravte sa na uvoľnenie a oddych pri raňajšom korporátnom bubnovaní, smiechológii alebo v korporátnej čajovni. Nebude chýbať bezplatná koučovacia zóna a množstvo zaujímavých interaktívnych workshopov. Príďte si po svoju jarnú dávku inšpirácie, odvahy a tvorivosti.

 Festival INNER WINNER je miestom spoločnej inšpirácie, oddychu a vzdelávania. Pozvanie na festival prijali dvaja medzinárodne uznávaní lektori, kouči, motivátori a obaja aj úspešní spisovatelia a podnikatelia z Veľkej Británie. O bohaté skúsenosti s podnikaním, úspechmi, ale i pádmi sa podelí známa britská podnikateľka, Rachel Elnaugh, ktorá vo veku 24 rokov vytvorila vedúcu značku na trhu v oblasti zážitkov Red Letter Days a v súčasnosti patrí medzi uznávané spisovateľky. Rachel Elnaugh osobne zažila rozprávkový vzostup na začiatku podnikania, ale i nepríjemný pád. Cenné skúsenosti z oboch období zhrnula v jej najnovšej knihe – Nočné mory podnikania.

 Na otázku ako robiť čo vás baví a dostať za to zaplatené, odpovie autor rovnomenného svetového bestselleru, John Williams. „Nie je možné vyniknúť v niečom, ak vás k tomu neťahá srdce. Preto ak chcete zbohatnúť, vyberte si niečo, čo vám pripadá ako hra, nie ako práca. To platí aj v biznise: nie je ľahké konkurovať niekomu, kto má naozaj rád to, čo robí,“ píše vo svojej knihe.

 38 špičkových lektorov zo Slovenska i zahraničia, 36 inšpiratívnych workshopov, desiatky hodín prednášok, tri intenzívne dni, to všetko robí z INNER WINNER najväčší festival osobného rozvoja na Slovensku. „V tomto roku prinášame hneď niekoľko noviniek. Okrem hviezd z Veľkej Británie a veľa ďalších renomovaných lektorov z Čiech i Slovenska bude počas festivalu po prvýkrát na Slovensku predstavená nová revolučná metóda na trénovanie mozgu – NEURO RESTART®.  Ďalšou novinkou je určená tým, ktorí by tu chceli byť, ale z pracovných, zdravotných alebo iných dôvodov sem nemohli prísť osobne. Po prvýkrát v histórii festivalu pripravíme záznam trojdňového programu v hlavnej sále. Nebude chýbať ani obľúbená koučovacia zóna, ktorú sme opäť pripravili s naším partnerom – Slovenskou asociáciou koučov a ranné workshopy korporátneho bubnovania a smiechológie,“ prezradila riaditeľka festivalu Lucia Synčáková.

 V bohatom programe nájdete okrem iného aj rady ako zastaviť kolotoč vlastných myšlienok, upokojiť myseľ, prečistiť emócie a spojiť sa s vlastnou vnútornou podstatou. Praktický workshop povedie spoluorganizátor festivalu Norbert Synčák, ktorý je už 15 rokov vyhľadávaným školiteľom a odborným konzultantom v oblasti vnútorného rozvoja osobností a firiem, tradičného feng shui, IT a interdisciplinárnych oblastí.

Novinka! V rámci festivalu bude po prvýkrát na Slovensku predstavená rEvolučná (pozn.: veľké E nie je tlačová chyba) technológia a tréning  NEURO RESTART®. Novú metódu predstaví Jiří Vokáč Čmolík, ktorý je zakladateľom INNER WINNER INŠTITÚTU a otcom myšlienky festivalu „NEURO RESTART® sú osobné rezonančné nahrávky, ktoré vynašiel britský homeopat a bývalý letecký inžinier Peter Chappell. Personalizované nahrávky sú efektívnym nástrojom pre osobný rast a transformáciu, tlmia nežiadúcu aktivitu plazieho mozgu a čistia obmedzujúce vzorce a bloky v epigenetickom kóde. Kto by si chcel túto technológiu vyskúšať, môže si zdarma stiahnuť nahrávku Šťastie. Jiří Vokáč Čmolík pripravuje pod značkou NEURO RESTART® aj transformačné semináre a tréningy,“ uviedla Pavla Pokorná Světlíková,  NEURO RESTART® Global Project Manager.

 Podrobný program festivalu: http://www.inner-winner.sk/program

 —————————————————————————————————————–

 Zuzana Lehotská, PR koordinátorka festivalu INNER WINNER Slovensko 2013

0905 496 426, lehotskaz@iol.sk , www.inner-winner.sk

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore