Spravodajstvo

Na štýle nezáleží, dôležitý je výsledok

Už šiesty ročník kolkárskeho turnaja zorganizovala RO SSN Žilina. Uskutočnil sa v sobotu 4. januára v kolkárni TJ Lokomotíva Vrútky. Dvadsaťsedem nádejných kolkárov novinárov, ktorí zobrali do rúk namiesto pier a počítačovej myšky dva a polkilové kolkárske gule. Na štyroch dráhach sa hádzalo po desať hodov do „plných“ ako v svojom žargóne hovoria profíci.

Neskutočný, ale účinný štýl víťaza Milana Lechana

Neskutočný, ale účinný štýl víťaza Milana Lechana

Všetkých neskutočne prekvapil jeden z najstarších (najzrelších) členov syndikátu, uznávaný humorista a satirik Milan Lechan. Štýlom, ktorý pripomínal kadečo len nie štýl kolkára (ale zázraky sa dejú aj v 21.storočí), zvíťazil neskutočným výkonom 184 zvalených kolov. V kategórii žien víťazstvo už tradične patrilo kancelárke Evke Bučovej za výkon 174 bodov. Cenu útechy z troch adeptov s prehľadom získal výborný fotograf Michal Lašút (118 kolov).Na turnaji sa už opätovne zúčastnili i členovia družobnej Únie slabozrakých a nevidiacich zo Žiliny.

Záver patril príjemnému posedeniu pri neskutočnej kapustnici, ktorej fotografia zamieri až do Nórska, lebo jeden z účastníkov odchádza na služobný pobyt do tohto štátu. Čo povedať záverom? Bola to vydarená akcia a všetci sa tešia na jej ďalší ročník. Predtým sa však členovia RO SSN tešia na tradičný splav Váhu.

 Text a foto Ľudo Košálko

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore