Tlačové správy

XVIII.ročník prehliadky tvorby lokálnych TV staníc Slovenska – WORKSHOP 2016

 Spolok lokálnych televíznych staníc Slovenska pozýva na XVIII.ročník prehliadky tvorby lokálnych TV staníc Slovenska – WORKSHOP 2016.

V sobotu 10.decembra 2016 sa zástupcovia lokálnych a regionálnych televízií z celého Slovenska stretnú už po osemnástykrát na svojej súťažnej prehliadke. Miestom podujatia je tento rok Dom kultúry v Handlovej, Námestie baníkov.

Televízie budú súťažiť v štyroch kategóriách: spravodajstvo, publicistika, reklama a dokument. Prehliadka je organizovaná za podpory Literárneho fondu. Ten autorom úspešných príspevkov odovzdá 11 cien v celkovej hodnote 4 tisíc €. Tento rok po prvýkrát tvorcov ocenia aj Slovenský syndikát novinárov a FIJET Slovakia, ktorí odovzdajú plakety za najlepšie novinárske spracovanie príspevku a za najlepšie novinárske spracovanie príspevku na podporu cestovného ruchu.

Informácie o spolku LOToS

LOToS – spolok lokálnych televíznych staníc Slovenska vznikol v decembri 1997.  V súčasnej dobe združuje 36 členských televízií z celého Slovenska.

Lokálne a regionálne médiá si získali za viac než 20 rokov svojej činnosti dôveru divákov a majú nezastupiteľné miesto v informovaní na lokálnej a regionálnej úrovni.

Tlačová správa

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore