Tlačové správy

Literárne videnie sveta očami Vlasty Bujnovskej

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja pozýva širokú verejnosť na stretnutie s regionálnou autorkou knihy poézie Pozvanie – Vlastou Bujnovskou v stredu 11. decembra 2019 o 16:00 hod. do priestorov knižnice na ul. Lipová č. 3.

Aj v hektickom životnom období, ktorým si Vlasta Bujnovská prešla, si našla čas na svoje hobby. Veľmi rada maľuje, píše básne a hrá na harmonike. Práve teraz, keď je už pár rokov na dôchodku, sa intenzívnejšie venuje svojim koníčkom. Navštevuje aj Základnú umeleckú školu v Rožňave, konkrétne hudobný a výtvarný odbor. „Človek sa učí celý život“ povedala Vlasta Bujnovská a pokračovala „Vnnímam krásu života a jeho hodnoty prostredníctvom pekných myšlienok i ťahmi štetca“.

Jej literárne videnie sveta bolo ocenené na mnohých súťažiach, ako napríklad v Snine, Starej Ľubovni, Žiari nad Hronom, Bratislave. Obrazy prezentuje počas roka na spoločných výstavách. Jej knižná prvotina Pozvanie len o krôčik predbehla knihy, ktoré má ešte rozpracované.

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave, kultúrna organizácia Košického samosprávneho kraja a Vlasta Bujnovská pozývajú širokú verejnosť dňa 11. decembra 2019 o 16:00 hod. do priestorov knižnice, ul. Lipová č. 3 na večer poézie, kde autorka uvedie do života svoju prvú knihu básní pod názvom Pozvanie. Vstup je voľný.

Tatiana Bachňáková

Gemerská knižnica Pavla Dobšinského v Rožňave

Kontakt : www.kniznica-rv.sk      E-mail : kniznica@kniznica-rv.sk

Adresa : Lipová 3, 048 01 Rožňava

Tel. : 058/ 788 09 11, 788 09 17

 

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore