Tlačové správy

Posledný týždeň adventu bude v Štátnom divadle Košice rozprávkový

Rozprávkový posledný týždeň adventu pripravuje pre všetkých, veľkých aj malých, Štátne divadlo Košice (ŠDKE). Hoci sa umelci nemôžu stretnúť so svojimi divákmi naživo, čakanie na najkrajšie sviatky roka im spríjemnia priamo u nich doma.

Od pondelka 20. decembra do štvrtka 23. decembra 2021 vždy o 10:00 hod. odvysiela Štátne divadlo Košice na svojom FB profile a Youtube kanáli štvordielnu hovoreno-hranú rozprávku LOCKO. Pripravili ju herci Činohry ŠDKE. Námet Antona Korenčiho do scenára spracoval Andrej Palko, ktorý bol aj režisérom. Príbeh malého chlapca Locka z dnešných čias prerozprávajú Andrej Palko, Tomáš Diro, Matej Marušin, Jakub Kuka, Martin Stolár a Berry, ukáže ho František Balog.

Ani v tomto roku nebude chýbať LUSKÁČIK, baletný rozprávkový príbeh, ktorý neodmysliteľne patrí k vianočnému obdobiu v divadlách na celom svete. Odvážna Klára, Luskáčik a ďalšie rozprávkové bytosti ožijú tiež u divákov doma. Stream úspešnej baletnej inscenácie pripravuje divadlo na stredu 22. decembra o 18:00 hod..

Svjatoslav Dohovič, web editor a PR  

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore