Tlačové správy

Tragédia na moste

Koalícia občanov Slovenska (KOS) vyslovuje rodinám úprimnú sústrasť a spoluúčasť na tejto veľkej tragédii. Zároveň vyslovujeme želanie uzdravenia na tele i duši zraneným robotníkom.

KOS od svojho vzniku hovorí, že zmena fungovania systému politiky môže priniesť občanom Slovenska prospech. Myslíme si, že v Kurimanoch sa okrem ľudskej tragédie odhalila aj tragédia fungovania politiky na Slovensku. Ako je možné, že na Slovensku vyhrá štátnu zákazku na výstavbu mosta firma, ktorá s tým nemá nič spoločné? A možno nemá ani lopatu na jeho výstavbu… Kolotoč výhovoriek je v tomto tragickom prípade nekonečný…. My nie, my sme len betónovali, my nie, my sme len betón miešali, my nie, my sme len dodávali vodu do betónu, atď.

Je to ozaj tragédia, keď tí, ktorí sa najviac na moste narobili, nemajú za prácu riadne zaplatené niekoľko mesiacov. Hlavne, že páni, ktorí štátnu zákazku vyhrali, tí svoj zisk pekne krásne využívajú na teplých plážach celého sveta. Dokedy budú občania Slovenska vo svojej vlasti poddanými?! Dúfajme, že nie dlho. 

 Stanislav Martinčko, predseda KOS

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore