Tlačové správy

V Michalovciach pribudne 80 nových pracovných miest

Výrobná  spoločnosť Michatek  k.s.,  pôsobiaca  v Michalovciach od roku 2004, zaháji 24.10.2013  slávnostne rozšírenie svojich výrobných a logistických priestorov  s rozlohou o cca. 4 tis. m2, ako prístavbu a rozšírenie jestvujúcej výrobno-skladovej haly. Oficiálne  ukončenie stavby  je  stanovené na máj 2014.

Náklady na výstavbu a rozšírenie sú plánované vo výške 5,7 milióna eur. Časť nákladov bude pokrytá  vo forme štátnej  investičnej pomoci. Firma sa zaviaže  vytvoriť  dlhodobo až 80 nových pracovných miest. Väčšia časť týchto pracovných pozícií bude nasmerovaná do výroby, zvyšok, podľa aktuálnej potreby, v administratíve.

Spoločnosť, ktorá je členom skupiny Gronbach, je jedným z najväčších výrobcov ohrevných zásuviek a komponentov pre domáce spotrebiče, vyrába aj ventilátorové kolieska,  či rámy spotrebičov pre mnohé svetové značky.

V Michateku pracuje aktuálne cca. kvalifikovaných 150 zamestnancov,  z toho je približne 30 externých.  Okrem hlavného účelu výstavby zohľadňuje firma aj  sociálne cítenie a potreby zamestnancov, k čomu má prispieť aj nová jedáleň a sociálno-hygienické zázemie.

Lenka Maľarová, sekretariat

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore