Tlačové správy

XXII. ročník World Media Open opäť úspešný

Na XXII. ročníku World Media Open, ktorý sa konal 18. – 20. 9. 2014 v Bardejovských Kúpeľoch sa stretlo viac ako 30 hráčov.

Najstarším účastníkom bol 82 ročný tenista Georg Jarmoc, Poliak žijúci v USA, najmladším ani nie štvorročný Jurko Kováčik, možno budúci žurnalista, určite ale tenista, o čom svedčil jeho pokrok v ovládaní rakety už na druhý deň. Výsledky po troch dňoch úporného zápolenia na kurtoch: ženy 1. Anna Majewska, 2. Božena Guzik, 3. Halina Michalowska (všetky z Poľska), muži do 50 r. 1. Roman Rokytka z Korzára, 2. Krysztof Michalowski, 3. Martin Kováčik z Pravdy, muži 50 až 65 r. 1. Janusz Pietrucha (Poľsko), 2. Jan Žolna (Poľsko), 3. Miro Blažo z Trenčína, muži nad 65 r. 1. Štefan Varchulík z Nitry, 2. Maciej Chrzanowski, 3. Aleksy Kosman (obaja Poľsko); štvorhry  1. Heňo Belán a Miro Blažo z Trenčína, 2. Martin Kováčik a Peter Novotný z Nového času, 3. Robert Šmajda (šport. dopisovateľ) a Roman Rokytka.

Po tlačovke s predstaviteľmi strany Právo a spravodlivosť, ktorá má vo svojom programe aj podporu športu na Slovensku, riaditeľ turnaja Kamil Križan vyjadril zúčastneným prísľub, že aj napriek súčasnej nepriaznivej ekonomickej situácii už dnes zabezpečujú sponzorov, aby sa športuchtiví novinári stretli v Bardejovských Kúpeľoch aj v budúcom roku. Spokojná päťdesiatka zúčastnených využila širokú škálu kúpeľných procedúr v Bardejovských Kúpeľoch a poďakovala neúnavnému organizátorovi Milanovi Skoncovi za vydarený turnaj.

(ana)

 

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore