Tlačové správy

Festival Rozprávkový Tokaj

V sobotu 7. augusta 2021 sa v Malej Tŕni uskutoční rodinný festival Rozprávkový Tokaj. Festival realizujú viaceré organizácie z Košického kraja. Hlavným organizátorom je Dobrovoľnícke centrum Košického kraja a program zabezpečujú Haliganda, Usmej sa na mňa, Strážcovia pravých pokladov storočí. Vedeli ste o tom,  že Tokaj je ako stvorený pre  nádhernú a zdravú dovolenku s deťmi? Ak nie, tak príďte v sobotu do Malej Tŕne a uvidíte, že táto krásna oblasť má čo ponúknuť aj deťom, nielen milovníkom vína.

Rozprávkový festival, ktorý sa túto sobotu koná  je najväčším podujatím v rámci  rozprávkového augusta.

Od 9:30 do 12:30 hod. na Vás čaká Halibanda a jej koncert, lukostreľba, razenie mincí, boj s drakom, tvorivé dielņe, maskoti, tancovačka s Haravarovcami a príbeh z krajiny Haravara. Vaše deti dokonca môžu byť súčasťou tvorby piesne a klipu k tomuto festivalu. Okrem toho bude premávať vláčik, budú na festivale maskoti z viacerých rozprávok. Pre každé dieťa, ktoré absolvuje aspoň tri stanoviská, čaká cukrová vata zdarma.

Festival je súčasťou projektu Fairytail- Príbehy Tokaja žijú v nových pokladoch.Tento projekt je spolufinancovaný z prostriedkov Európskej únie, Európskeho fondu regionálneho rozvoja.

Https://www.skhu.eu, https://www.viacarpathia-spf.eu

 

Kontakt:

Mirka Langerová – Dobrovoľnícke centrum Košického kraja

mirka@zabky.sk

Pozývame-Vás-na-rodinný-festival (3)

Komentáre

komentárov

Populárne na webe SSN

Hore