Tlačové správy

Blíži sa otvorenie sezóny na vynovenom mestskom kúpalisku

Minulý rok si obyvatelia aj návštevníci nášho mesta užívali leto na zrekonštruovanom mestskom kúpalisku na Rumanovej ulici. Obnovou prešli bazény, sociálne zariadenia, pribudlo viac trávnatej plochy aj bezplatné wi-fi. Košičania si už o pár dní budú môcť vychutnať horúce dni na tomto obľúbenom kúpalisku v centre mesta, na ktorom ich aj tento rok čaká niekoľko noviniek.

Ak bude počasie priaznivé, je otvorenie sezóny mestského kúpaliska  naplánované na 14.6. a potrvať by mala až do septembra. Vo vybraných dňoch sa tu budú konať aj  tematické večery s hudbou. Návštevníci určite okrem radosti z kúpania určite ocenia rozšírenú ponuku stánkov s občerstvením, teplými jedlami a chladenými nápojmi. „Budem veľmi rád, ak sa aj toto leto opäť všetci stretneme na populárnom kúpalisku, kde je možné  príjemne zrelaxovať a zažiť veľa zábavy. Verím, že k tomu prispejú aj novinky, ktoré pripravila spoločnosť TEHO ako jeho prevádzkovateľ a Košičania ich so spokojnosťou budú využívať,“ povedal primátor Richard Raši.

Spoločnosť TEHO Košice  sa zamerala na rozšírenie ponuky služieb a zvýšenie ich kvality, tak aby vyhovovala celým rodinám.  V príprave sezóny 2014 venovala svoju pozornosť na zabezpečenie činností vedúcich k zlepšeniu celkového prostredia, hlavne  na zefektívnenie chodu prevádzky, vrátane bufetov. Rozšíri sa ponuka atrakcií pre deti, pribudne elektrický info panel, nová pokladňa pre urýchlenie vstupu v čase špičky, aj úplne nový predajný stánok na predaj nealkoholických miešaných nápojov s priestorom na sedenie.

V tejto sezóne bola rozšírená ponuka typov vstupeniek, vďaka čomu si bude môcť každý návštevník vybrať to čo mu najviac vyhovuje.

Ceny vstupeniek s DPH
Detský denný 3,00 €
Detský po 15 2,00 €
Dospelý denný 4,00 €
Dospelý po 15 3,00 €
Dôchodca 2,50 €
Študenti /ISIC, EURO<26/ 3,50 €
Plávanie

/len na permanentku/

1,20 €
Permanentky

– denná, 20 vstupov dospelý

– denná, 20 vstupov detský

– na plávanie, 10 vstupov

 

70,00€

52,00€

12,00€

Záloha za permanentku 5,00€

Doplnené typy lístkov:

1.Hodinový vstup určený na plávanie

  1. Ráno v čase od 7,45 do 9,00 – vstup možný len na základe zakúpenej permanentky
  2. Poobede v čase od 17,45 do 19,00 – vstup možný na základe zakúpenej permanentky

2.Permanentky

  1. budú slúžiť na zabezpečenie opakovaného vstupu do areálu. Pri každom prechode turniketom smerom dnu bude odpočítaný 1x vstup. Permanentku bude možné použiť aj pre hromadný vstup. Permanentka zvlášť pre dospelých a pre deti do 12r.

 

3.Študentský lístok /ISIC, EURO <26/

KONTAKT:

hovorkyňa mesta Košice PhDr.Martina Urik Viktorínová, M.A.

+421 918 937 372,  martina.viktorinova@kosice.sk

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore