Tlačové správy

Odštartovali sme internetovú súťaž „Čo vieš o meste Krakow“

V rámci dlhodobej spolupráce s mestom Krakow a v snahe zvýšiť povedomie obyvateľov oboch miest prichádzame so spoločným projektom na podporu cestovného ruchu. Obyvatelia Košíc a Krakowa sa môžu od dnes až do 16.decembra 2013 zapojiť do internetového vedomostného kvízu a súťažiť o víkendový pobyt v partnerskom meste.

V duchu rozvíjania vzájomnej spolupráce oboch miest prinášajú Košice a Krakow svojim obyvateľom zaujímavú súťaž. Košice a Krakow na svojich oficiálnych internetových stránkach v termíne od 2. – 16. decembra uskutočnia online kvízy pozostávajúce z piatich otázok týkajúcich sa zaujímavých faktov o oboch mestách. Slovenskí súťažiaci budú odpovedať na otázky o meste Krakow a naopak úlohou návštevníkov krakowského webového portálu bude správne zodpovedať otázky o Košiciach. Víťazom súťaže na oboch stranách sa stane súťažiaci, ktorý najskôr správne zodpovie na všetkých päť otázok. Cenou pre víťaza zo Slovenska bude víkendový pobyt pre dve osoby v Krakowe s polpenziou a vstupenky do dvoch vybraných múzeí. Rovnako aj mesto Košice do súťaže venuje víkendový pobyt pre víťaza kvízu vyhláseného u poľského partnera.

„Verím, že aj takouto aktivitou sa nám podarí zvýšiť záujem o Košice a prilákať do mesta viac turistov zo susedného Poľska. Krakow a Košice sú si v mnohých smeroch podobné a budem rád ak sa nám spoločnými aktivitami podarí dosiahnuť ešte aktívnejšiu spoluprácu,“ uviedol primátor Košíc Richard Raši.   

Podmienky súťaže sú zverejnené na stránke www.kosice.sk.

 KONTAKT:

hovorkyňa mesta Košice PhDr.Martina Urik Viktorínová, M.A.  +421 918 937 372,  martina.viktorinova@kosice.sk

 

Komentáre

komentárov

Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

Populárne na webe SSN

Hore